تمیز کردن: چگونه قارچ ها را تمیز کنیم؟
برای تمیز کردن قارچ ها به یک چاقوی تیز نیاز دارید و پایین ساق پا و خاک باقی مانده را که ممکن است وجود داشته باشد را بردارید.
سپس آنها را با یک برس یا برس نرم با دقت تمیز کنید، سپس با یک دستمال کاغذی مرطوب آنها را پاک کنید تا همه آثار کثیفی از بین برود.
آیا قارچ ها را باید شست؟
به طور کلی پذیرفته شده است که قارچ پرورشی نباید شسته شود زیرا آب زیادی را جذب می کند که بعداً در تابه یا قابلمه شما می ریزد.
اگر باید آنها را بشویید، آنها را زیر آب جاری بشویید و آنها را در لگن آب غوطه ور نکنید سپس آنها را در آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود و قبل از گذاشتن قارچ ها در تابه یا برای پخت، قارچ ها را با کاغذ جاذب آشپزخانه خیلی خوب خشک کنید.
نحوه بریدن قارچ
بعد از اینکه آنها را تمیز کردید، تخته برش را بردارید، قارچ ها را کنار چتر قرار دهید و با یک چاقوی تیز، بسته به دستور پخت و سلیقه خود، ورقه، نصف یا ربع کنید و در صورت تمایل می توانید از آنها به طور کامل استفاده کنید.
نحوه استفاده از قارچ خشک
اگرچه شبیه قارچ های تازه چروکیده و بسیار آسیب دیده هستند، اما گول نخورید، زیرا از معدود موادی هستند که توانایی تغلیظ عطر خود را با خشک کردن دارند.
آنها را به مدت 10 دقیقه در آب داغ قرار دهید تا آب زیادی جذب کنند و وزن آن ها 10 برابر شود و آب (که می توانید آن را نگه دارید، فیلتر کنید و در سس ها و دستورهایی که می خواهید بوی قارچ بدهد) استفاده کنید، آنها را با مقداری کاغذ آشپزخانه پاک کنید و همانطور که در دستور پخت توضیح داده شده استفاده کنید.
شما می توانید آنها را به روش های مختلف طبخ کنید و میتوانید ریزوتو را با قارچ درست کنید و طعم بینظیری میدهند، در پاستا، در کباب، در پای، البته در پیتزا، اما میتوان آنها را به تنهایی خورد، زیرا برخی از آنها طعم منحصر به فردی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.