با نارنگی ژاپنی پوست خود را روشن کنید

فراوان ترین ماده معدنی موجود در نارنگی پتاسیم است که برای تولید و انتقال تکانه های عصبی، فعالیت عضلات و تعادل آب سلول ها ضروری است همچنین کلسیم و منیزیم و تا حدی آهن و روی و فسفر را تامین می کند.

فیبر ماندارین به خصوص پکتین از یبوست، بیماری های قلبی عروقی و سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

اسید سیتریک مسئول اسیدیته دلپذیر آن است و این ماده اثر ضد عفونی کنندگی دارد و ویتامین C را تقویت می کند.

فایده های نارنگی
به طور کلی ترکیبات نارنگی ژاپنی در بازار تهران با اثر آنتی اکسیدانی با عملکرد مضر رادیکال های آزاد مقابله کرده و در برابر بیماری های دژنراتیو محافظت می کند.

متحد دفاع در برابر آنفولانزا
طب سنتی چینی قبلاً نارنگی را ماده ای درجه اول برای حفظ سلامت می دانست و امروز می دانیم که آنها ایمنی را تقویت می کنند.

خوردن حدود چهار نارنگی در روز یک مکمل آنتی اکسیدانی خوب و محرک دفاعی است، به ویژه به دلیل غنی بودن از ویتامین C که به جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند.

نارنگی ژاپنی در بازار تهران

مبارزه با کم خونی
ویتامین C جذب آهن را که توسط سایر غذاهای گیاهی تامین می شود افزایش می دهد و به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند.

به همین دلیل مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود، مشکلی که به ویژه در بین زنان در سنین باروری شایع است.

سیستم قلبی عروقی را تقویت می کند
سرشار از پتاسیم آن به عنوان یک ادرارآور طبیعی عمل می کند، در حالی که فلاونوئیدهایی مانند هسپریدین از دیواره رگ های خونی محافظت می کند و پکتین به کاهش کلسترول مضر (LDL) کمک می کند و این امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

از یبوست اجتناب کنید
نارنگی منبع طبیعی فیبر است که در پالپ سفید زیر پوست و بین بخش‌های آن یافت می‌شود و این ماده حرکت روده را تحریک کرده و جذب چربی ها و مواد سمی را کاهش می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.