ویژگی های مفید
همچنین حاوی ویتامین ها، مقدار زیادی مواد معدنی است: نمک های پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، گوگرد، روی و سلنیوم.
مقدار قابل توجهی فیبر موجود در نخود سبز به دفع سموم از بدن، کاهش سطح کلسترول کمک می کند.
اگر نیاز به خرید نخود سبز کنسرو دارید، در این صورت عدم وجود لکه های تیره، آسیب آشکار، رطوبت بالا و علائم پوسیدگی و کپک بررسی می شود.
شما می توانید نخود سبز را با هیپوویتامینوز، کم خونی، کاهش لخته شدن خون، بیماری های قلبی عروقی، به ویژه با تصلب شرایین و فشار خون بالا (به کاهش فشار خون)، تورم، هموروئید، کمبود پروتئین بدن، گواتر، خونریزی لثه، دیابت، کوتاهی بیماری ها به رژیم غذایی اضافه کنید.
تنفس، سل، چاقی، بیماری کلیوی، بیماری کبد، یبوست مرتبط با افزایش سن، سرفه، ویتیلیگو و اثرات ضد توموری دارد.
مضرات نخود سبز
نخود سبز می تواند واکنش های آلرژیک ایجاد کند، مانند همه حبوبات، اگر بیش از حد مصرف شود، باعث سنگینی معده و نفخ می شود.

انتخاب و نگهداری نخود سبز
نخود سبز تازه یک محصول فاسد شدنی است که فقط برای مدت کوتاهی در دسترس است، باید زمانی که به بلوغ “شیری” رسید برداشت شود تا نخودها فرصتی برای از دست دادن آبدار بودن خود نداشته باشند و نخود سبز در غلاف نباید خیس باشد، غلاف ها باید سبز و دارای ساقه های تازه باشند (کالریزاتور).
نخودهای کمی چروکیده اگر رنگ سبز روشن و سطحی براق داشته باشند شیرین ترین و آبدارترین هستند، در غیر این صورت نخودها به سادگی خشک می شوند.
نخود سبز تازه در یخچال خواص مفید خود را بیش از 10-12 روز حفظ می کند، اگر منجمد شود، سپس بیش از یک سال، به شکل کنسرو شده – با توجه به ماندگاری نشان داده شده در بسته بندی محصول.
نخود سبز در آشپزی
نخود فرنگی برای خوردن تازه بهتر و سالمتر است و به سالادها و پیشغذاهای سرد اضافه میشود و نخود سبز را می توان با غلاف هایش خورد و افزودنی اصلی برای بسیاری از غذاهای تابستانی خواهد بود.
در غذاهای عربی و آسیای مرکزی، دستورهای زیادی با استفاده از نخود سبز تازه وجود دارد، به عنوان مثال، غذای سنتی فلافل را می توان از نخود سبز درست کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.