نیازهای اقلیمی پسته
به طور خلاصه، درخت پسته در مناطقی با تابستانهای گرم و زمستانهای سرد رشد میکند، اما جوانهها در زمانهای خاصی نیاز به سرما دارند تا به رکود جوانهزنی (خواب) پایان دهند.
پسته عمده فروشی یکی از غذاهایی است که با مصرف اکسیژن پس از جمع آوری، دی اکسید کربن آزاد می کند، به همین دلیل اگر تهویه کافی در انبارها وجود نداشته باشد، حتی ممکن است باعث مسمومیت افرادی شود که وارد انبار یا محفظه های نگهداری می شوند.
در ایالات متحده، پسته عمدتاً در کالیفرنیا (98 درصد تولید) و همچنین در نیومکزیکو، آریزونا و تگزاس به صورت تجاری کشت می شود.
به طور کلی، درخت نسبت به رطوبت کم هوا و سطوح رطوبت خاک کاملاً متحمل است و در مقابل، رطوبت بالا بر رشد درخت تأثیر منفی می گذارد.
درخت پسته در مناطقی بهتر رشد می کند که زمستان های آن کاملا سرد است (برای پایان دادن به رکود جوانه زنی جوانه ها) و ماه های تابستان باید طولانی، خشک و نسبت دمایی بین 25 تا 35.5 درجه سانتی گراد باشد تا میوه می تواند برسد و در آب و هوای گرم و خشک (معمولاً در نزدیکی دریا یافت می شود) درخت پسته عملکرد خوبی دارد.
به طور کلی، در طول دوره استراحت درختان، دمای کمتر از -10 درجه سانتیگراد به درختان آسیب نمی رساند و درختان پسته می توانند تا ارتفاع 670 متری رشد کنند، البته در برخی موارد تا ارتفاع 1000 متری نیز رشد می کنند.
سرمازدگی بهاره معمولاً به درختان آسیب نمی رساند، زیرا دوره گلدهی درختان پسته دیر است.
با این حال، بادهای خشک و هوای مرطوب سرد در بهار بر گرده افشانی تأثیر می گذارد و می تواند باعث کاهش تشکیل میوه شود علاوه بر این، باران شدید و شرایط مرطوب در تابستان (قبل یا در طول فصل برداشت) می تواند کیفیت میوه را کاهش دهد.
در عین حال، هوای مرطوب و گرم در فصل رشد درختان نیز به ایجاد بیماری های قارچی کمک می کند بنابراین، درختان پسته به صورت تجاری در مناطقی با زمستان های گرم و خشک اما سرد، اما ترجیحاً در جاهایی که امکان آبیاری وجود دارد، کشت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.