برنج غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان است. غلات همچنین از زمان های قدیم برای چندین هدف درمانی به عنوان یک درمان محبوب مورد استفاده قرار می گرفت.
برنج هاشمی گیلان ۱۴۰۱ یا محصولات مبتنی بر برنج نیز به خوبی در طب سنتی کشورهای مختلف آسیایی ثبت شده است. کاربردهای معروف معروف آن ضد دیابت، ضد التهاب راه هوایی، ناراحتی اختلالات گوارشی و اسهال، ادرارآور، منبع ویتامین ها و آماده سازی های پوستی است.
یکی از انواع برنج، برنج قرمز Rakthashali، یک غذای اصلی در هند است و توسط پزشکان آیورودا به عنوان یک غذای کاربردی برای تعدادی از داروها توصیف شده است.
برنج دارویی Kullakar دارای محتوای تیامین بالایی است، در حالی که واریته Karikalaveya سرشار از ریبوفلاوین و نیاسین است [16]. بنابراین، هدف کار ما بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و پیامدهای مغذی برنج قهوهای در رابطه با مطالعات حیوانی و انسانی است.
علاوه بر این، کار ما همچنین کمک قابل توجهی به درک فعلی برنج قهوه ای با اشاره به پیامدهای مغذی برنج قهوه ای نشان داده شده در مطالعات مداخله انسانی داشته است. بنابراین، این مینی بررسی منبع مرجع ارزشمندی برای مطالعات آتی در این زمینه ها خواهد بود.
مزایای سلامتی با مصرف برنج قهوه ای عمدتاً از مواد شیمیایی گیاهی موجود در لایه های سبوس آن ناشی می شود.
ترکیب فیتوشیمیایی برنج قهوه ای را نمی توان از کار علمی دانشمند هلندی جایزه نوبل کریستیان ایکمن که در ابتدا پتانسیل برنج قهوه ای و داستان بری بری را در انسان در قرن های گذشته گزارش کرد، جدا کرد. جدول 1 ترکیب اصلی فیتوشیمیایی برنج قهوه ای را نشان می دهد.
علاوه بر ویتامین های گروه B، فیتوکمیکال های موجود در برنج قهوه ای شامل فیبر غذایی، لیپیدهای عملکردی، اسیدهای آمینه ضروری، فیتواسترول ها، اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها، پروآنتوسیانین ها، توکوفرول ها، توکوترینول ها، مواد معدنی، گاما آمینوزن GABA و γ- اسید می باشد. برنج قهوه ای همچنین حاوی سطوح بالایی از اسید فیتیک است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.