جنبه هایی که باید برای ماهی در نظر گرفت
نیازی به گفتن نیست که انواع ماهیهایی وجود دارند که میتوانیم آنها را کاملاً حفظ کنیم، مانند ماهی تن، ساردین، صدف، آنچوی، اره ماهی، ماهی خال مخالی یا هالیبوت در میان بسیاری دیگر.
با این حال، مانند هر غذایی، شما باید تعدادی از موارد منع مصرف را در نظر بگیرید که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.
آنها می توانند نمک زیادی داشته باشند و برخی از غذاهای کنسرو شده ممکن است سرشار از سدیم باشند، که در مقادیر زیاد می تواند تأثیر منفی بر سلامت قلب و عروق ما داشته باشد.
بنابراین توصیه میشود به تمام افرادی که از فشار خون یا کلسترول بالا رنج میبرند، بسیار مراقب باشند.
همانطور که می بینیم، کنسرو ماهی می تواند به یک گزینه مغذی و سالم برای لذت بردن از خواص غذایی متفاوتی که ماهی به ما ارائه می دهد تبدیل شود و با این حال، بدون این که فراموش کنیم همیشه انتخاب مصرف ماهی تازه مناسب تر است.
به بسته بندی دقت کنید و چه کسی زمانی بریده نشده است که یک قلع را باز کند؟ توصیه می کنیم در این مورد بسیار مراقب باشید زیرا می توانید انگشتان یا دستان خود را عمیقاً برش دهید که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد.
شما نمی توانید و نباید مشاوره با متخصص تغذیه را جایگزین کنید و ما به شما توصیه می کنیم با متخصص تغذیه مورد اعتماد خود مشورت کنید.
کنسرو ماهی همچنین منبع پایان ناپذیر ویتامین A است، ماده مغذی که برای تقویت کل سیستم ایمنی بدن ما ضروری است و همه اینها، در حالی که در عین حال از استخوان ها و دندان های بسیار قوی تری برخوردار خواهیم بود.
ویتامین D به نوبه خود عملکرد سیستم عصبی را بهبود می بخشد و باعث تولید هموگلوبین و گلبول های قرمز می شود.
آنها سرشار از مواد معدنی مانند آهن، روی و ید هستند
مواد معدنی مانند آهن، روی و ید نیز در کنسرو ماهی بسیار وجود دارد و اولین مورد برای تمرکز و توسعه عملکردهای شناختی ما مفید است.
روی از متابولیسم ما پشتیبانی می کند و مو، ناخن و پوست را قوی تر نگه می دارد و در نهایت، ید تولید هورمون های تیروئید را ترشح می کند و بوی بدن ما را متعادل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.