حلوا حاوی پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها (ساکارز، مالتوز)، ویتامین ها (A، E، D، PP، گروه B)، عناصر ماکرو و میکرو، فیتوسترول، اسیدهای چرب غیر اشباع، فیبر است و ترکیب شیمیایی آن بسته به نوع شیرینی ممکن است کمی متفاوت باشد.
ارزش انرژی دسر شرقی بسیار بالاست و 100 گرم از محصول حاوی 512 کیلو کالری است.
پروتئین ها و چربی های تشکیل دهنده حلوا ارده عمده منشا گیاهی دارند و با ارزش ترین و به راحتی قابل هضم برای بدن هستند.
ایمنی قوی و مقاومت بدن در برابر عفونت ها توسط پروتئین های ویژه – گلوبولین ها ایجاد می شود که می توان از حلوا به عنوان منبع استفاده کرد.
ماهیچه های انسان از میوفیبریل ها تشکیل شده است که به پروتئین باکیفیت نیز نیاز دارند.
یونانیان باستان، اسپارتی ها و اکنون ورزشکاران امروزی پروتئین گیاهی موجود در آجیل و تخمه آفتابگردان را در رژیم غذایی خود گنجانده اند.
چربی های گیاهی حاوی اسیدهای چرب چند غیراشباع و با زنجیره کوتاه هستند که برای ساخت غشاهای سلولی، هضم و متابولیسم انرژی در بدن ضروری هستند.
چربی های گیاهی به طور اقتصادی تر در واکنش های شیمیایی شرکت می کنند، رادیکال های کم اکسید شده باقی نمی گذارند، رگ های خونی را با پلاک های آترواسکلروتیک “انسداد” نمی کنند.
ویتامین ها و ریز عناصر تشکیل دهنده حلوا تأثیر مفیدی بر عملکرد سیستم عصبی، بهبود حافظه، بینایی، افزایش قدرت، بهبود شیردهی در زنان باردار و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارند.
در واقع، حلوا یک محصول واقعا شگفت انگیز با خواص جادویی است و درست چنین حلوای جادویی، که خواص مفید تمام مواد موجود در آن را حفظ می کند، در کارخانه غذا و طعم تولید می شود.
استفاده از مواد اولیه طبیعی و با کیفیت بالا، استفاده از دستور العمل های اصلی و تجهیزات مدرن و همچنین پایبندی به سنت ها، به حلوای ارده اجازه داد تا قلب تحسین کنندگان خود را به دست آورد.
کیفیت بالای حلوا ارده به درستی توسط مصرف کنندگان قدردانی می شود و آنها می گویند: “اگر چای هندی است، اگر شیرینی زنجبیلی تولا است، اگر حلوا است قطعا حلوا ارده است.”
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.