گل رز به عنوان گیاهان زینتی که برای گل های خود در باغ و گاهی اوقات در داخل خانه پرورش می یابد، محبوب هستند.
آنها به عنوان گل عشق شناخته می شوند که به طور گسترده در صنعت عطرسازی استفاده می شود و به میزان کمتری به دلیل خواص دارویی خود شناخته می شوند.
در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد گل رز بدانید! در زیر لیست کوتاهی از جنبه های بسیار مهم برای دانستن و به اشتراک گذاری با مشتریان آورده شده است.
جوانه ها برای اطمینان از باز شدن گل، ذخایر کربوهیدرات ایجاد می کنند.
اندازه جوانه را افزایش می دهد مشتریان عاشق گل رز بزرگ هستند!
بافت های شاخ و برگ به طور فعال قند، آب و هورمون ها را ذخیره می کنند تا از استرس برداشت محافظت کنند.
گل رز تک شاخه با تعداد زیادی گلبرگ باید زمانی برداشت شوند که جوانه برای رشد باز است.
گل رز باید زمانی که به مرحله 3-4 رسیدند به مغازه برسند تا 100٪ پیشرفت کنند.
اگر گل رز با گل خیلی بسته برداشت شود، جوانه باز نمی شود.
مشتریان ملزم به داشتن این دانش در مورد مراحل بلوغ نیستند و برای سالها، ما به آنها آموزش دادهایم که رزهای غنچهای و دزدیدهشده را بهعنوان «تازه» بپذیرند و حالا آنها گیج شده اند که چگونه کیفیت گل ها را قضاوت کنند.
به عنوان یک متخصص گل، این امتیاز و مسئولیت شماست که به مشتریان خود آموزش دهید!
هر چه عطر ملایم تر باشد، عمر گلدان کوتاه تر خواهد بود پرورش دهندگان گونه هایی با عمر گلدانی طولانی انتخاب می کنند، بنابراین اگر عطر آن شیرین نیست، نگران نباشید.
حذف گلبرگ ها
برداشتن گلبرگ های بیرونی باعث حرکت بیشتر جوانه و باز شدن آن می شود
حذف گلبرگ های بیرونی باعث تولید اتیلن می شود و اتیلن عمر گلدان را کوتاه می کند و پیری گل را تسریع می کند.
تولید اتیلن از نقطه ای که گلبرگ به کاسه گل متصل می شود آغاز می شود.
فقط اگر گلبرگ های بیرونی لکه ها یا علائم بیماری را نشان می دهند، پوست کنده شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.