همان طور که می دانید مربای هویج مجلسی را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید و در نیم لیتر آب بپزید. وقتی نرم شدند آنها را از مخلوط کن رد کنید.لیموها را بشویید و پوست آن را رنده کنید، بدون قسمت سفید تلخ. آن را به نوارهای نازک برش دهید.
پوره هویج را با شکر روی آتش بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. پوست لیمو و آب سه عدد لیمو را اضافه کنید.حدود 45 دقیقه بپزید تا حجمش کم شود، بدون اینکه اجازه دهید بجوشد و کفی که روی سطح جمع می شود را بردارید.
مربای داغ را در ظرف های شیشه ای بسیار تمیز بریزید. آنها را ببندید و زیر و رو کنید تا حرارت کاملا ببندد. اگر آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا چندین ماه باقی می ماند.
ما آنها را هر روز مصرف می کنیم زیرا آنها را دوست داریم، زیرا می دانیم که برای ما مفید هستند، زیرا ما آنها را دوست داریم و آنها برای ما مفید هستند.
این مرباها، همراهان صبحگاهی ما هستند که بر روی میزهای ایتالیایی ها و فراتر از آن، صبحانه را با طعم و مزه خوش طعم می کنند. اما آیا واقعاً می دانیم که آنها چه خواص و فوایدی برای بدن ما دارند؟ اول از همه، از آنجایی که میوه عنصر اساسی مربا است.
باید با مطالعه خرماهای روی بسته، به تمام درصد آن در تهیه غذا توجه کنیم.
منابع مربا، خوب در واقع، هر چه مقدار میوه بیشتر باشد، کالری کمتری دارد و معمولاً محدوده آن بین 100 تا 260 کیلو کالری در هر 100 گرم است.
در میان ترکیبات، به عبارت بدون قند نیز توجه کنید، زیرا این بدان معنی است که نباید ساکاروز وجود داشته باشد، در این مورد با محصولات دیگری از جمله فروکتوز، آب انگور و گلوکز جایگزین می شود.
بنابراین کاهش دریافت کالری کیفیت اصلی است که باید در خرید مربا مشخص شود. سه منبع دیگر به این منابع اضافه شده است. مرباها در واقع پروتئین کمی دارند، بدون چربی هستند.
(با همه تأثیرات بر سطح کلسترول) و منبع غنی از ویتامین ها، به ویژه آنهایی که متعلق به دسته های A، B1 و B2 هستند، و همچنین نمک های معدنی مانند پتاسیم، فسفر هستند. و منیزیم و سدیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.