به طور کلی باید گفت تنوع انواع میوه خشک در بازار زیاد می باشد، اما یکی از پرفروش ترین انواع میوه خشک، انجیر خشک می باشد که از قدیم نیز مورد استفاده بود، انجیر خشک خواص بسیار بالایی دارد که باعث توجه بیشتر به این نوع از فرآوری شده است، در نظر داشته باشد مراکز فروش خشکبار، انجیر خشک رو به صورت عمده و با حداکثر کیفیت به فروش می رساند که مجموعه ما یکی از بهترینها در زمینه فروش عمده انجیر خشک با کیفیت ممتاز است.
مرکز فروش انجیر خشک
همان طور که در بالا نیز به آن اشاره شد، در کشورمان انواع مراکز فروش معتبر در زمینه فروش عمده خشکبار از جمله انجیر خشک فعالیت می کنند، ایران از جمله کشورهای برتر در تولید خشکبار چون انجیر خشک است که بخشی از آن علاوه بر فروش داخلی به کشورهای متقاضی صادر می شود، از جمله میوه های مفید با خاصیت فراوان انجیر است، از خاصیت آن حتی در کتب آسمانی نیز آمده است، انجیر علاوه بر مصرف آن به صورت تازه، فرآوری های فروانی از آن به دست می آید که از جمله این فرآوریها، انجیر خشک و مربای انجیر می باشد، از این رو، با توجه به نیاز بازار داخلی، این مجموعه یکی از بهترین مراکز خرید انجیر با قیمت بهترین انجیرخشک با مناسب ترین حالت می باشد.
همان طور که می دانید در خرید هر محصولی به خصوص محصولات کشاورزی چون انواع سبزیجات و میوه جات نیاز به شناخت کیفیت آن و آشنایی با مرغوب ترین نوع آن ها می باشد، با توجه به این نکته در ادامه به ۳ نکته اساسی که یک خریدار انجیر باید بداند، پرداخته می شود:
اولین نکته که خریدار انجیر خشک باید بداند این است که انجیر خریداری شده برای چه مصرفی، خریداری می شود، انجیر خندان خشک بهترین نوع انجیر برای تولید فرآوری های آن چون مربای انجیر خشک است، در نظر داشته باشید انجیر سیاه خشک فقط برای مصرف خوراکی و در موارد اندک برای تولید مربا استفاده می شود، پس هنگام خرید به این نکته توجه ویژه داشته باشید.
در هنگام خرید انجیر این نکته را در نظر داشته باشید که از انجیرهای خیلی رسیده در خشک کردن انجیر استفاده نشود، انجیر خشک بسیار رسیده، طول مدت کمی قابل نگه داری است و اغلب در بیش از یک روز دچار فساد و کپک زدگی می شود، از طرفی انجیر کال و نرسیده نیز از طعم و مزه دلخواه برخوردار نخواهد بود.
نداشتن لک و پوست صاف و اندازه ی درشت انجیرخشک خریداری شده، از نشانه های کیفیت بالای آن است، علاوه بر ویژگی ظاهری گفته شده، طعم شیرین انجیر یکی از مولفه های نشان دهنده ی کیفیت انجیر است.
همان طور که می دانید انجیرخشک دارای خواص بسیار زیادی می باشد، به همین دلیل خیلی از افراد روی به خرید انجیر خشک می آوردند، با در نظر گرفتن این مطلب بازار خرید و فروش و پخش مستقیم انجیر خشک به سراسر کشور بسیار پررونق میباشد اما متاسفانه انجیرهای بی کیفیت و کهنه توسط افراد سودجو به فراوانی قابل دسترس میباشد از این رو شما برای خرید اینترنتی انجیر خشک مرغوب نیاز دارید از یک مرکز معتبر و باسابقه خرید کنید، شرکت ما یکی از تولید کنندگان انجیر خشک درجه یک صادراتی می باشد، یعنی شما با خرید از ما، صاحب انجیر ایرانی صادراتی خواهید شد همچنین این مجموعه با حذف واسطه ها، مرغوب ترين انجیرخشکها را از خود کشاورزان خریداری کرده و با نازلترین قیمت در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.
انجیر خشک عمده
در موقع تهیه و تولید انجیر خشک که ممکن است سنتی و صنعتی باشد، در بازار متوجه می شویم که این محصولات از نظر کیفیت با همدیگر فرق دارند و با این وجود می توان این محصولات را در قیمت های متفاوتی تهیه کرد.
انجیر خشک مرغوب به صورت عمده و اینترنتی به فروش می رسد و در این حوزه، فروشگاه های بزرگی را مشاهده می کنیم، در این بین، مراکز خرید اینترنتی انجیر خشک باکیفیت نیز این محصول را در دسترس عموم، قرار می دهند.
محصولاتی که در گروه خشکبار ها قرار می گیرند، متنوع هستند و هر کدام از میوه خاصی حاصل می شوند، در این قسمت، انجیر خشک را بررسی می کنیم که به منظور دسترسی مشتریان در تمام فصول سال، آماده می شود.
در زمینه تولید محصولات خوراکی، خطوط تولیدی زیادی وجود دارد که با این وجود در درجه های کیفی متفاوتی می توانیم آنها را تهیه کنیم. خطوط تولید به روش خانگی و صنعتی است که هر کدام محصولات را با ویژگی های خاصی در دسترس عموم، قرار می دهند.
در دسته بندی های کلی، انجیر خشک ممتاز در چند گروه قرار می گیرد و می توان سطح کیفی آنها را تشخیص داد. در ادامه موارد مورد نظر را ذکر می کنیم که عبارتند از:
انجیر خشک پرک، انجیر خشک خندان، انجیر خشک صد یک درجه 1 و 2، انجیر خشک معمولی درجه 1 و 2 مشتریانی که برای خرید عمده اقدام می کنند، بهتر است ابتدا اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورند. انجیر خشک سوپر، همان انجیر های پرک می باشد که بیشتر آنها خندان هستند و به رنگ زرد و سفید ارائه می گردند.
اندازه دانه های انجیر خشک 101، 20 تا 24 میلیمتر است که به رنگ زرد و سفید می باشند. انجیر خشک AA معمولا دهان باز می باشند و اندازه دانه شان 22 میلیمتر می باشد. انجیر خشک A نیز دارای رنگ روشن می باشد و اندازه دانه ها 20 میلیمتر می باشد
صادرات انجیر خشک ممتاز به کشورهای همسایه انجیر خشک ممتاز با ویژگی های خاصی که دارد می تواند نظر مشتریان زیادی در داخل و خارج به خود جلب کند، با این وجود بازار های عالی برای صادرات آنها ایجاد می شود، صادرات انجیر خشک با کیفیت به دلیل کیفیت بالا و فراوری انجیر با بروزترین دستگاه های خشک کن، از رونق بسیار بالایی برخوردار است. بیشترین کشورهای متقاضی برای این نوع انجیر، کشورهای همسایه می باشد و صادرات این محصول، با طی نحوه ی صادرات و کسب مجوزهای گمرکی، انجام میشود، یک نکته ی اساسی که باید در صادرات انواع محصولات غذایی بخصوص خشکباری مانند انجیر خشک به آن توجه کرد، کیفیت محصول و بسته بندی مناسب و بهداشتی آن می باشد، شما خریداران محترم برای خرید انجیر خشک عمده می توانید از این سایت فروش آنلاین، با شماره های ثبت شده در سایت در ارتباط باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.